Drukčiji od drugih

„Sport Plus“ d.o.o. je osnovan 26.01.2011. godine. Posluje u oba bh. entiteta i Distriktu Brčko.

Prema Zakonu o igrama na sreću Federacije Bosne i Hercegovine „igrom na sreću, u smislu ovog Zakona, smatra se igra u kojoj se za uplatu određenog iznosa sudionicima pruža mogućnost stjecanja dobitka u novcu, stvarima ili pravima pri čemu krajnji rezultat igre ne ovisi o znanju ili umješnosti sudionika igre, već od slučaja ili nekog neizvjesnog događaja.“


U skladu s povijesnim zapisima i arheološkim istraživanjima kockanje postoji dugi niz godina i u kulturama gotovo svih civilizacija. Podaci sakupljeni u 20.stoljeću pokazuju da je kockanje oduvijek postojalo u velikim društvima i da je imalo važan udio u povijesti i za bogate i za siromašne.

Postoji velik broj sličnih definicija kockanja. Pod pojmom kockanje podrazumijeva se ulaganje nečeg vrijednog u događaj koji može rezultirati većim i povoljnijim ishodom.

„Sport Plus“ d.o.o. posjeduje Odobrenje za rad izdano od strane Federalnog ministarstva financija, odnosno Republičke uprave za igre na sreću Republike Srpske, odnosno Porezne uprave Distrikta Brčko.

Poduzeće: “Sport Plus” društvo s ograničenom odgovornošću za igre na sreću
Skraćeni naziv: “Sport Plus “ d.o.o.
Sjedište i adresa: Stjepana Radića bb, 72290 Novi Travnik, FBiH
Osnovna djelatnost: Kockanje i klađenje (92.00)
Web adresa: http://www.sportplus.ba/
Marketing: marketing@sportplus.ba
Datum i godina osnivanja: 26.01.2011.
E-mail: info@sportplus.ba, sportplus@sportplus.ba