×
Poštovani igrači. Na staroj web aplikaciji više nije moguće klađenje. Molimo vas da koristite novi web na adresi: novi.sportplus.ba. Ako ste već registrirani nije potrebno raditi registraciju ponovo i na novoj web aplikaciji, samo se prijavite sa vašim postojećim korisničkim podacima. U slučaju nejasnoća i problema sa pristupom novom webu kliknite na opciju Live Chat gdje će vam naše osoblje pomoći svakim danom od 10:00 do 23:00 sata.
Sa ove stranice biti ćete preusmjereni na novi web za sekundi (ili odmah ako kliknete na ovu poruku).

Sportska kladionica Sport Plus - Drukčiji od drugih

Zaštita privatnosti

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

„Sport Plus“ d.o.o. se obvezuje na zaštitu osobnih podataka članova i to tako što će prikupljati samo nužne, osnovne, podatke o članovima koji su prijeko potrebni.
Svi podaci o članovima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi naši zaposlenici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Slanjem vaših podatka na ovu web stranicu dajete suglasnost za korištenje tih podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.
Privatnost naših članova te sigurnost njihovih osobnih podataka nam je veoma važna. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju način na koji koristimo podatke koje prikupimo o vama te kako možete (ukoliko to želite) ograničiti korištenje tih informacija i mjera koje poduzimamo, a u svrhu zaštite vaših osobnih podataka.
Naša pravila o privatnosti odnose se samo na informacije koje mi dobijemo od vas. Ako posjetite drugu web stranicu preko linka koji se nalazi na ovim stranicama, vaši se podaci na tim stranicama mogu koristiti drukčije nego što je to opisano u našim pravilima o privatnosti, a „Sport Plus“ d.o.o. ne sudjeluje u dijeljenju, kao niti u upotrebi tih podataka.


Koje podatke skupljamo i kako ih koristimo?

Kada se registrirate na našu web stranicu mi prikupljamo podatke o vama koji spadaju u osnovne podatke za registraciju, a to su najčešće:
- vaše ime, prezime i adresa stanovanja
- vaš broj telefona i e-mail adresa
- vaš JMBG
Imajte na umu da su moguće situacije koje zahtijevaju dodatne informacije i/ili podatke.

Sve informacije koje prikupimo o vama pohranjene su elektronski, u našoj bazi podataka. Informacije o vama, između ostalog, prikupljamo i u svrhu:
- lakše komunikacije s vama
- obrade svih vaših zahtjeva putem naše web stranice u danom trenutku, kao i u budućnosti
- kontaktiranja u slučaju potrebe, a u poslovne svrhe
- poštivanja pozitivnih zakonskih propisa u Bosni i Hercegovini
Vaši se osobni podaci koriste isključivo u onoj mjeri koja je potrebna da bismo vam osigurali kvalitetnu uslugu te ispunili vaša očekivanja.


Korištenje kolačića i drugih tehnologija za prikupljanje podataka

Koristimo se standardnim tehnologijama za praćenje i prikupljanje informacija koje automatski snimaju i pohranjuju informacije o korisnicima/posjetiteljima naših web stranica. To može uključivati i korištenje kolačića ("cookies"), koji će biti pohranjeni u vašoj tražilici („browser“). Ove informacije ne identificiraju vas osobno, niti ugrožavaju vaše osobne podatke i time niste ugroženi vi, ali ni vaša privatnost.
Informacije prikupljene na prethodno spomenute načine koriste se za prepoznavanje korisnika prilikom kreiranja tiketa i obrazaca za prijavu, za poboljšanje rada naše web stranice te nam daju podatke o broju posjetitelja na našoj web stranici i o web preglednicima koje naši posjetitelji koriste. Ne pratimo, niti snimamo, podatke o neregistriranim posjetiteljima i njihovim posjetima.
Preporučujemo da prilagodite postavke vašeg računala tako da blokira kolačiće sa neželjenih stranica ili da ih prihvati samo uz vašu suglasnost.


Kako štitimo vaše podatke?

Vaše osobne podatke uvijek tretiramo kao povjerljive, osim kada smo ih obvezni objaviti po zakonu (na primjer u slučaju prijevare ili eventualno počinjenih krivičnih povreda zakona), odnosno u skladu s uputama koje su nam dane od strane nadležnih tijela.
U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka primjenjujemo stroge sigurnosne procedure za pohranu prikupljenih i dobivenih podataka. Osobne podatke koje prikupimo pohranjujemo na način da se onemogući neovlašteni pristup istima ili njihovo otkrivanje.
Internet nije siguran medij te smo stoga poduzeli razne mjere sigurnosne zaštite. Preporučujemo vam da se tijekom komunikacije sa nama pridržavate sigurnosnih protokola te da to isto činite i prilikom svakodnevnog, uobičajenog, korištenja interneta.


Ažuriranje osobnih podataka

Ako se bilo koji od podataka promijeni, neki od podataka koje ste naveli prilikom prijave, dužni ste nas obavijestiti o nastalim izmjenama. Uobičajen primjer takvih promjena je e-mail adresa koja se pretežno, ali ne i isključivo, koristi za komunikaciju s našim članovima. U slučaju da prestajete s upotrebom e-mail adrese koju ste koristili prilikom registracije/narudžbe na našoj web stranici, potrebno je da nam javite ispravnu e-mail adresu slanjem elektronske poruke na: info@sportplus.ba. Isti način obavještavanja možete primijeniti i u slučaju promjene bilo kojeg drugog podatka koji ste nam ustupili na početku suradnje.


Vaš pristanak

Unosom vaših podataka i/ili informacija, koje nam dajete na obrascu za registraciju, dajete svoj pristanak na korištenje tih informacija kao što je navedeno u ovim Pravilima. U slučaju promjena naših Pravila o privatnosti, iste će biti ažurirane i dostupne na našoj web stranici.
U slučaju preseljenja naše web stranice na drugi server, podaci koje smo prikupili bit će preneseni i pohranjeni na novom serveru. Pristankom na naše odredbe i uvjete korištenja naših web stranica pristajete i na takav vid upotrebe vaših osobnih podataka/informacija.


Općenito

Ukoliko želite kopiju svih vaših osobnih podataka kojima raspolažemo, pošaljite nam e-mail poruku na sljedeću adresu: info@sportplus.ba. Nakon što provjerimo zahtjev te se uvjerimo da je isti upućen osobno, u kratkom roku ćemo dostaviti informacije o vašim podacima kojima mi raspolažemo.
Ukoliko imate prigovor glede bilo kakvog kršenja ovih Pravila o privatnosti, kontaktirajte nas na: prigovori@sportplus.ba. Nakon što zaprimimo prigovor isti ćemo pregledati i pobrinuti se da je korištenje vaših osobnih podataka u skladu s našim Pravilima o privatnosti i svim važećim zakonima. O svemu poduzetom, vezano za podneseni prigovor, povratnu informaciju šaljemo u najkraćem mogućem vremenskom roku.