×
Poštovani igrači. Na staroj web aplikaciji više nije moguće klađenje. Molimo vas da koristite novi web na adresi: novi.sportplus.ba. Ako ste već registrirani nije potrebno raditi registraciju ponovo i na novoj web aplikaciji, samo se prijavite sa vašim postojećim korisničkim podacima. U slučaju nejasnoća i problema sa pristupom novom webu kliknite na opciju Live Chat gdje će vam naše osoblje pomoći svakim danom od 10:00 do 23:00 sata.
Sa ove stranice biti ćete preusmjereni na novi web za sekundi (ili odmah ako kliknete na ovu poruku).

Sportska kladionica Sport Plus - Drukčiji od drugih

O nama

Drukčiji od drugih - Sportska kladionica "Sport Plus"

...i želimo!
...i možemo!
...i jesmo!

Antropolozi se slažu kako je, zapravo, klađenje oduvijek postojalo u velikim društvima, te da je imalo važan udio u povijesti, kako za bogate, tako i siromašne. Tragovi klađenja pronađeni su i u Keopsovoj piramidi, a kažu kako je Marco Polo volio igrati najstariju igru na sreću - bacanje kockica, u to vrijeme izrađenih od kamena, drveta ili pak kostiju životinja!

"Sport Plus" je drukčiji od drugih. Drukčiji na puno načina! Uz ostalo, ima inovativne igre, pristupačnost svim igračima i svim načinima klađenja, te bezvremensku profesionalnost baziranu na iskustvima zaposlenih. Osnovani smo 26. 01. 2011.godine, u Mostaru, kao "Sport Plus" društvo s ograničenom odgovornošću za igre na sreću.

I sigurno je kako smo ponosni što, zajedno sa Keopsom i Marcom Polom, stvaramo kladioničarsku priču Bosne i Hercegovine, Europe, ali i planeta Zemlja!

Poduzeće: SPORT PLUS društvo s ograničenom odgovornošću za igre na sreću
Skraćeni naziv: SPORT PLUS d.o.o.
Sjedište i adresa: Stjepana Radića bb, 72290 Novi Travnik, FBiH
Osnovna djelatnost: Kockanje i klađenje (92.00)
Web adresa: http://www.sportplus.ba/
Marketing: marketing@sportplus.ba
Datum i godina osnivanja: 26.02.2011.
E-mail: info@sportplus.ba, sportplus@sportplus.ba